Cautare

356 de rezultate pentru "examen definitivat" (5.52 secunde)
Comisarul sef Leontin Puscas, seful Serviciului Ordine Publica, comisarul sef Petru Pernes, seful Serviciului Management si Resurse Umane si subcomisarul Ovidiu Dosa, seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate, au sustinut un examen psihologic, pe care l-au si luat, adica, in termeni de "Mina Minovici", au dovedit ca au avut discernamantul pastrat, in momentul prezentarii la examinare.
„Pana la urma, inainte de a construi o anumita practica parlamentara pe baza noului regulament, va trebui sa facem un examen de sanatate complet pentru acest regulament.
Cu ecusonul de rabotnic la rever, ma vedeam tremurand in sala de examen, in cautarea de solutii la materii una si una fizica, algebra, trigonometrie, geometrie plana si in spatiu.
Conducerea PD a decis tot ieri sa solicite tuturor partenerilor de Coalitie sa abordeze la fel de responsabil tema adoptarii Bugetului de stat, fiind cel mai important examen politic pentru Coalitie, dupa votul de investitura al Guvernului.
Dupa confruntarea din Zavoi, aluministii mai au in program un "examen", acesta fiind programat pentru sambata, urmand sa intalneasca pe FC Arges, data si ora desfasurarii nefiind momentan stabilite.
Primul examen va fi integrarea in UE, a carei data va fi decisa in primavara. In functie de rezultatul acestuia, liderii politici isi vor stabili propriile agende de prioritati.
Imi aduc aminte de o fraza dintr-un film, despre niste adolescenti aflati in fata unui examen de admitere, pentru a urma studii din ce in ce mai specializate, care duceau spre alegerea unei meserii in viata.
Potrivit directorului OJCCF Salaj, Lakatos Alexandru, avandu-se in vedere datele actuale ale situatiei, concursul pentru postul de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara va fi reluat in curand. De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
Potrivit directorului OJCCF Salaj, Lakatos Alexandru, avandu-se in vedere datele actuale ale situatiei, concursul pentru postul de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara va fi reluat in curand. De aceasta data, la examen vor putea participa, potrivit legislatiei in vigoare, si alte persoane "din afara".
47,7% dintre cazurile de expozitie la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
47,7% dintre cazurile de expunere la aceste radiatii, cazurile de avorturi spontanee au loc inainte de prima saptamana de sarcina. Iar nivelul de radiatie care afecteaza femeile luate in examen pleaca de la 5 microwatt pe centimetru patrat.
Tot discutand, n-am auzit cand am fost chemat sa intru la examen si am fost dat absent. Noroc ca tatal meu, prezent acolo si mai atent decat mine, m-a gasit urgent si i-a convins pe examinatori sa ma scuze.
Este necesara si o audiograma sau chiar un examen videoendoscopic. Tratamentul otitei externe Otita externa usoara poate avea o evolutie autolimitata, asfel incit renuntarea pentru citeva zile la inot sau spalatul parului, la folosirea de betigase auriculare poate duce la vindecare.
Al treilea lucru este ca in momentul in care stabiliti o relatie cu o persoana de sex opus - in general, de sex opus - e bine sa va faceti amandoi un examen de bilant.
Romania si Bulgaria mai au de asteptat pana la toamna pentru a afla daca adera la Uniunea Europeana in 2007 sau 2008.
"Sentimentul de panica poate fi ameliorat cu Gelsemium CH 15 daca apare in ajunul unui examen sau al unui concurs.
Nu avem voie decat un singur lucru si anume acela de a face tot ceea ce depinde de noi pentru a reusi la acest examen al istoriei" a mai declarat in incheiere deputatul liberal.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Centrul European de Control si Prevenire a Bolilor a stabilit criteriile minime care sunt necesare pentru a putea diagnostica pe baza unui examen:
Urografia reprezinta un examen radiografic efectuat la nivelul rinichilor, capabil sa evidentieze structura cavitatilor renale si a cailor extrarenale in urma injectarii unei substante de contrast.
google-analytics.com